Home > Over ons > Aniek Hendriksz

Foto 1

Aniek werd geboren in Deventer op 21 november 1979.
 Een mooie, gezonde baby. Hollands welvaren.
 Haar peuter-, kleuter- en schooltijd doorliep ze in Aerdenhout en Haarlem.

Ze was zeer sportief. Hockeyen en skiën (later ook snowboarden) deed ze met passie. Ze had een uitgebreide vriendenkring en haar sociale leven was druk en intens. Na haar studententijd in Amsterdam werd ze stewardess en ook dat deed ze met passie. Vliegen, reizen was haar lust en haar leven.

Tot, helaas, in oktober 2004 een ongeneeslijke hersentumor bij haar werd ontdekt. De vele operaties, chemokuren, bestralingen en behandelingen in Leuven hebben haar ruim 5 jaar verder gebracht. Ze onderging haar operaties en al de behandelingen op voorbeeldige wijze.

Ze was en bleef positief in het leven staan. Haar vechtlust was buitengewoon bewonderenswaardig, daarbij steeds de limiet van normaal kunnen overschrijdend. Zij zou deze strijd gaan winnen!! Never give up, never surrender. Ondertussen pakte ze haar leven, waar ze kon, steeds weer op. Werken, verhuizen en nieuwe liefdes. Alles moest immers gewoon doorgaan.

In het voorjaar van 2010 echter werd voor haar en haar omgeving duidelijk dat niet zij maar de tumor het gevecht zou gaan winnen. 
Op 30 mei heeft sterke en moedige Aniek afscheid van ons allen genomen.

Een ware heldin!