Home > Over ons > BESTUUR & AMBASSADEURS

Daan Hendriksz


Rol: Voorzitter
Relatie tot Aniek: liefhebbende vader

Daan, onze voorzitter, voert ons bestuurt aan. Het liefst zou hij daar een officiële hamer bij gebruiken en zeker ook nodig hebben om in hevige discussies orde te scheppen. Daan is erg geïnteresseerd in geschiedenis en geeft ons graag (on)gevraagd bijles.

Daan is een lieve man, vader en vriend en is trots op onze stichting.

Henriette Hendriksz


Rol: Secretaris
Relatie tot Aniek: voorbeeldige moeder en vriendin

Henriette is een zeer vlotte vrouw die van haar dochters niet alleen de moeder is, maar ook de goede vriendin. Zij vindt het dan ook heerlijk om zich tussen jonge mensen te begeven en het liefst met de vrienden van Aniek en Jacobien. Henriette, ook wel Har genoemd, is net als Aniek vroeger stewardess geweest. Henriette en Daan reizen nog altijd graag en zien veel van de wereld. Maar, komen net zo lief weer thuis in Haarlem of in hun buitenhuis in Stegeren.

Jacobien Hendriksz


Rol: Event manager
Relatie tot Aniek: trotse, oudere zus

Jacobien woont in Amsterdam en reist graag. Jacobien heeft een groot internationaal netwerk en volgt de laatste trends wat haar sterkt in het organiseren van onze events. Het is dan ook niet verwonderlijk dat zij werkt voor Marchon Benelux BV, distributeur van de hipste mode-brillenmerken. Zij is moeder van een prachtige zoon.

Constance Scholten


Rol: 2e secretaris, manager website & social media
Relatie tot Aniek: een zeer bijzondere vriendin en (aangetrouwde) familie tegelijkertijd

Constance is een actief, ondernemend persoon. Zij zit vol energie en staat overal open voor. Daarnaast is zij zeer commercieel en runt zij een innovatief internetbedrijf. Net als Jacobien bezit zij over een groot netwerk.  

Govert Stok


Rol: penningmeester
Relatie tot Aniek: neef

De rust zelve, onze financiële rots in de branding die niet bang is om een knuppel in het hoenderhok te gooien. Govert, liever Goof, is de neef van Aniek en Jacobien en zeer betrokken bij het reilen en zeilen van onze stichting. Goof woont in Amsterdam waar hij graag een biertje drinkt met vrienden of ‘zijn Claartje’.

Remy Treffers

Rol:Manager website,
Relatie tot Aniek: Vriend van de familie Hendriksz. Zijn zusjes, Stephanie en Merel, waren zeer goed bevriend met Aniek.

 Remy kent de familie Hendriksz sinds zijn tiende. Remy werkt bij ING als bankier in het Europese vastgoed.

Hij is buiten werktijd veel te vinden in en om het Vondelpark. Hij woont met veel plezier samen met Tess in Amsterdam.

Ambassaseurs

Tim Stok
Alwin Merkelbach
Alexander van Holk
Lara Jongbloets

Raad van Toezicht

Rob Bolleurs
Marijke Stok
Annelot Sitsen