Het Heldendiner 2015

Op 29 mei jl. was het eindelijk weer zover.. In de Koninklijke Industrieele Groote club vond het Heldendiner 2015 plaats. De avond werd gepresenteerd door actrice en musicalster Maaike Martens en met grandioze optredens van Voice Kids ster Jennifer Hes, artiest van het jaar Sjors van der Panne, internationale ster Coby Grant en de knaller van een rockband Buckwheat werd het een avond om nooit meer te vergeten.

Er werd uiteindelijk, onder de hamer van Christie’s veilingmeester Benthe Tupker, bijna 70.000 euro opgehaald voor het Nederlands Kanker Instituut – Antoni van Leeuwenhoek; speciaal voor onderzoek naar hersentumoren.

We hebben prachtige stukken kunnen veilen en zijn alle gulle gevers en donateurs hier ontzettend dankbaar hiervoor. We hopen dat er met het opgehaalde geld een doorbaanbrekend onderzoek kan worden gedaan, zodat we uiteindelijk deze ziekte de wereld uit kunnen bannen.

Tevens hopen wij dat alle aanwezigen met een voldaan en warm gevoel terug kijken naar een bijzondere avond. Wij als organisatie doen dit nog dagelijks. Zoals Aniek altijd zei; never give up, never surrender. En onder dit motto blijven wij de strijd tegen hersentumoren voorzetten.

Onze Aniek Hendriksz overleed in 2010 aan een zeldzame hersentumor en dat heeft ons allen onbeschrijfelijk hard geraakt. Haar doorzettingsvermogen, optimisme, vechtlust en kracht maakte haar een ware en ontzettend bijzondere held. Dit is dan ook de reden waarom wij het ‘Heldendiner’ organiseren, want op deze avond zamelen wij geld in voor onderzoek naar Hersentumoren.

 

Geef een reactie