Waarom AH Second to None

Wij staan enerzijds voor het bestrijden van de ziekte hersenkanker en anderzijds steunen en eren wij mensen die in een strijdbare positie zitten of hebben gezeten. De Stichting Aniek Hendriksz Second to None zet zich in om geld op te halen ten behoeve van onderzoek naar hersentumoren. Hierbij werken wij samen met het onderzoeksteam van het Antoni van Leeuwenhoek Ziekenhuis. Wij willen tevens graag bij mensen stilstaan die ondanks forse tegenslag altijd blijven doorzetten. Zij zijn HELDEN, net als Aniek Hendriksz. Daar komt de term ‘Second to None’ vandaan’; zij strijden voor de winnaarspositie.

Onze Helden

Wij vinden het belangrijk om mensen die in een strijdbare positie zitten, extra aandacht te geven. Om hen te vertellen hoe ontzettend veel respect wij hebben voor hen en de kracht die zij hebben. Wij geven hen graag een officiële onderscheiding en veel lof. Hier kunt u “onze helden” vinden.

Held worden/voordragen?

Herkent u zichzelf in de omschrijvingen van onze helden? Of heeft u zelf een echte held(in) in uw omgeving?
Schroom niet en neem contact met ons op om deze held(in) voor te dragen.

Actueel beleidsplan

Het organiseren van een Heldendiner en kleinere evenementen waren gepland in najaar 2020 maar geannuleerd wegens corona. Voornemens om in de nabije toekomst weer een Heldendiner te organiseren wanneer dit weer is toegestaan.