Giulietta Cohen

Uitgereikt op 21/11/2010
Vanwege de heldhaftige strijd die zij samen met haar zoontje Lion voerde tegen zijn leukemie.

Marieke Westers

Uitgereikt op 9 juli 2011
Marieke was een lotgenote van Aniek. Zij hebben elkaar dikwijls gesproken en Aniek was Marieke’s steun en toeverlaat.

Klaske Hofstee

Uitgereikt op 10 november 2011
Klaske is oprichtster van de Stichting StopHersentumoren. Deze stichting hebben wij gesteund met de eerste opbrengst van het HeldenDiner 2011.

Anne Mreijen

Uitgereikt op 22 november 2011
Anne is oprichtster van het tijdschrift ‘Unlimited’, voor en door jongvolwassenen met een chronische ziekte en/of lichamelijke beperking. Zij werd gekozen tot Bikkel 2010 van de Bart de Graaff Foundation.

Alexander van Holk

Uitgereikt op 17 november 2014
Alexander is een bewonderenswaardig persoon met een aangrijpende geschiedenis. Alexander is door een tragisch ongeval in een rolstoel terechtgekomen. Dit weerhoudt hem geen zins om van het leven een groot succes te maken. Alexander is een enorme doorzetter en heeft met zijn groot karakter bijzondere doelen bereikt zowel zakelijk als prive. Naast succesvolle bankier bij Morgan Stanley in London, is hij topsporter en traint Alexander voor de Paralympics van 2016 waar hij zich zal uitgeven voor Nederland als roeier.

Lara Jongbloets

Uitgereikt op 18 januari 2015
Bij Lara werd op haar twintigste een kwaadaardige tumor ontdekt. Ondanks de 20% overlevingskans die ze bij diagnose kreeg, is ze nu helemaal kankervrij.
Ze hield haar strijd tegen kanker in een dagboek bij en dit is uitgebracht in het aangrijpende boek ”Tussen Hel en Hemel 17”.

Ingeborg van Beek

Uitgereikt op 20 november 2015
Ingeborg is communicatie adviseur en heeft een evenementenbureau in Amsterdam.
Zij heeft een aangrijpend boek “Levenshaast” geschreven nadat bij haar in 2013 een hersentumor werd gediagnosticeerd .

Boaz Spermon

Uitgereikt op 25 september 2016
In september 2011 werd bij Boaz MS vastgesteld. De ziekte kreeg in de jaren daarna een steeds agressievere vorm waardoor hij niet meer kon lopen en permanent in een rolstoel belandde. Na een spectaculaire crowdfunding kon hij begin 2016 in Zweden een revolutionaire behandeling ondergaan. Met groot succes want Boaz heeft enorme progressie gemaakt.