Een stichting geraakt en gemaakt door Helden. Samen eren we een ieder die een gevecht kent. Om gemis, strijd en kracht te bundelen. Verbonden dragen we bij aan het onderzoek naar hersentumoren. Om te inspireren en geïnspireerd te blijven hebben naasten en familie van Aniek Hendriksz de fundering van AH Second to None zorgvuldig opgezet. Om meer te kunnen doen dan herdenken. Door middel van charity events dragen wij actief bij en zetten wij helden in de spotlights. Zo brengen we de ziekte onder de aandacht en zamelen geld in voor het Antoni van Leeuwenhoek ziekenhuis: Never give up, never surrender.

Lees hier meer over Aniek Hendriksz.

Het doel

Fondsenwerving ten behoeve van hersenkankeronderzoek uitsluitend bij het Antoni van Leeuwenhoek ziekenhuis. Vanuit onze stichting ‘Aniek Hendriksz Second to None’ organiseren wij charity events waarbij het Heldendiner het vlaggenschip is.

Onze activiteiten

  1. Stichting Aniek Hendriksz Second to None organiseert charity events ten behoeve van onderzoek naar hersentumoren.
  2. Stichting Aniek Hendriksz Second to None eert en steunt personen die in een strijdbare positie zitten of hebben gezeten. Zij zijn HELDEN, net als Aniek.

Het heldendiner

Het Heldendiner is een feestelijke maar ook intieme avond op een prominente locatie waarbij verschillende BN’ers en veel ‘bekende Amsterdammers’ aanwezig zijn. Het is een avond voor mensen die nooit opgeven, altijd voorbij de streep gaan en een onuitputtelijk kracht en doorzettingsvermogen hebben. Met hun toestemming onderscheiden wij hen officieel als onze helden.

Donaties

In het verleden hebben wij de volgende bedragen gedoneerd aan het Antoni van Leeuwenhoek ziekenhuis.

2011: €50.000
2013: €70.000
2015: €70.000
2017: €125.250