Daan Hendriksz

Daan Hendriksz

Voorzitter
Daan is de vader van Aniek. Hij is sinds de oprichting van de stichting al betrokken als voorzitter en geeft met visie en discipline leiding aan het bestuur. Daan is gepensioneerd bankdirecteur.

Henriette Hendriksz

Henriette Hendriksz

Secretaris
Henriette (Jet) is de moeder van Aniek. Zij zorgt met haar gebruikelijke flair, doortastendheid en liefde dat het bestuur optimaal kan functioneren. Zij woont met haar man Daan in Haarlem.

Govert Stok

Govert Stok

Penningmeester
Govert is een neef van Aniek. Hij woont samen in Amsterdam en heeft twee kinderen. Govert houdt zich bezig met de financiële zaken van de Stichting. In het dagelijks leven is hij werkzaam als leidinggevende in de grondstoffenhandel.

Jacobien Hendriksz

Jacobien Hendriksz

Bestuurslid
Jacobien is de zus van Aniek. Zij woont samen met Constance en hebben twee kinderen. Jacobien is de drijvende kracht achter de Stichting en het Heldendiner. Zij is werkzaam in de brillenbranche en bezit door haar openheid, spontaniteit en charme over een zeer groot netwerk binnen en buiten Nederland.

Constance Scholten

Constance Scholten

Bestuurslid
Constance is een hele goede vriendin van Aniek. Zij zijn op dezelfde dag jarig. Constance is samen met Jacobien leidend in het succes van de Stichting en het bereik van het Heldendiner. Zij is werkzaam als investeerder en bezit door haar daadkracht, optimisme en charme ook over een zeer groot netwerk binnen en buiten Nederland.

Remy Treffers

Remy Treffers

Bestuurslid
Vriend van de familie Hendriksz. Zijn zusjes, Stephanie en Merel, waren zeer goed bevriend met Aniek. Remy kent de familie Hendriksz sinds zijn tiende. Hij is buiten werktijd veel te vinden in en om het Vondelpark. Hij woont met veel plezier samen met Tess en hun dochter Teddy Lou in Amsterdam.

Beloningsbeleid

Alle bestuursleden werken pro deo.