Danilo Hendriksz fietst de Alpe d’Huzes

Danilo Hendriksz, 70 jaar, voorzitter van onze stichting en vader van Aniek, heeft besloten om op 5 juni a.s. Alpe d’HuZes te fietsen in de eer en groot respect voor zijn dochter. Hij rijdt mee in het team van zijn broer Chris Zanders. Danilo is al een paar maanden aan het trainen. Deze is zeer gedegen en wordt gedaan, zowel op de sportschool als met buitenritten. De klim naar de top van Alpe d’Huez is heel zwaar, maar Danilo zal er alles aan doen onder het motto van Aniek “never give up, never surrender” om het te halen!
Het fietsteam waar hij in rijdt is het team II van Zanders Treasury and Finance Solutions te Bussum. Je kunt zijn initiatief sponsoren in het kader van Alped’HuZes waarvan de gelden gaan naar het Kon. Wilhelmina Fonds (KWF) via de volgende link:
http://deelnemers.alpe-dhuzes.nl/acties/danilohendriksz/danilo-hendriksz/
Ieder bedrag wordt zeer op prijs gesteld!

Geef een reactie