Jaarverslag 2023

Beste lezer en ondersteuners van de Stichting, onze grote dank gaat uit naar hen allen die het mogelijk maken om ieder jaar het goede doel te ondersteunen voor het belangrijke onderzoek naar hersentumoren.

In het jaar 2023 hebben we een prachtig Heldendiner without the diner, it is a party ! mogen organiseren waarbij er maar liefst 70.000 euro is gedoneerd. In het begin van 2024 heeft de stichting ook niet stil gezeten.

Er wordt hard gewerkt aan een nieuwe huis stijl voor de stichting om op deze manier in een moderne variant een nog groter bereik te creëren en meer donaties op te halen om de onderzoeken financieel te ondersteunen die nodig zijn om deze ziekte een halt toe te roepen.

Bij een nieuw jasje hoort ook een nieuw bestuur. Met veel dankbaarheid is afscheid genomen van het oude bestuur die zich jarenlang hebben ingezet. Het nieuwe bestuur bestaat uit directeur Jacobien Hendriksz, penningmeester Wouter den Dulk en ondergetekende Joan Dik. Het bestuur wordt versterkt door de Raad van Toezicht bestaande uit Constance Scholten en Richard Norbruis.

Wij zien jullie graag 14 juni terug bij een ons nieuwe event , the art gallery in het Soho house. U wordt spoedig voor deze bijzondere aangelegenheid uitgenodigd. Zoals u gewend bent van ons zullen de jaarcijfers op onze website worden gepubliceerd omdat wij transparantie en helderheid hoog in het vaandel hebben staan. De website is nu nog onder constructie en in de tussentijd zijn deze op te vragen bij het bestuur. Met vriendelijke groet namens het gehele bestuur.

Joan Dik
Voorzitter AH Second to None
Brain&Co Foundation